Τα τελευταία λόγια του Παύλου Φύσσα πριν τη δολοφονία του

Τα τελευταία λόγια του Παύλου Φύσσα πριν τη δολοφονία του

«Τι θα γίνει, θα μας σκοτώσετε τώρα;» φώναξε στον δολοφόνο του όταν τον είδε να πλησιάζει με το μαχαίρι

Με γεννήτριες το ρεύμα στην Αίγινα
Τα τελευταία λόγια του Παύλου Φύσσα πριν τη δολοφονία του
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Μιχάλη, φίλου του Παύλου Φύσσα, με τον οποίο αντιμετώπισαν μαζί την ομάδα των χρυσαυγιτών, αλλά εκείνος κατόρθωσε να ξεφύγει.

Ο Μιχάλης, περιγράφοντας το περιστατικό στον Ελεύθερο Τύπο, αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του δολοφονηθέντος: «Μας περικύκλωσαν 45 άτομα της Χρυσής Αυγής με ρόπαλα στα χέρια, πάνω από την Τσαλδάρη κάποιοι χρυσαυγίτες είχαν κλείσει με τα αμάξια τους τη λεωφόρο, την οποία ανέβαιναν ανάποδα με τα αυτοκίνητά τους.

Κλείσιμο
Νιώσαμε ότι δεν θα γλιτώσουμε εύκολα από αυτούς. Ο Παύλος μας φώναξε «τρέξτε, τρέξτε». Αρχίσαμε να τρέχουμε. Ο Παύλος σταμάτησε να τρέχει για να τους καθυστερήσει και να τους απωθήσει, να μην φτάσουν σ’ εμάς. Αρχίσανε να παλεύουν. Πήγε να φύγει, εκείνη τη στιγμή κατέβηκε ένας χρυσαυγίτης από ένα αμάξι που ήταν παρκαρισμένο δίπλα. Ο Παύλος του φώναξε «τι θα γίνει, θα μας σκοτώσετε τώρα;».

Κι εκείνος τον μαχαίρωσε. Του κάρφωσε το στιλέτο στην καρδιά. Μετά αρχίσανε οι χρυσαυγίτες να τρέχουνε. Τότε εμφανίστηκε η ομάδα Δίας. Ο Παύλος είχε τις αισθήσεις του. Προσπάθησε να πλησιάσει τους αστυνομικούς, ενώ ήταν μαχαιρωμένος και τους φώναξε: «Αυτός με μαχαίρωσε, πιάστε τον».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης