Παράνομη εισβολή της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της στο Πέραμα, καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή

Παράνομη εισβολή της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της στο Πέραμα, καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή

«Σαν κοινοί εγκληματίες διέρρηξαν την είσοδο των γραφείων και διενήργησαν παράνομο έλεγχο, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν από τους υπευθύνους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Αστυνομικοί αποκεφάλισαν διανοητικά καθυστερημένο άντρα στη Βραζιλία
Παράνομη εισβολή της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της στο Πέραμα, καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή
Παράνομη εισβολή δυνάμεων καταστολής στα γραφεία της Τοπικής της Οργάνωσης στο Πέραμα λίγη ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα Σαββάτου, καταγγέλλει πως σημειώθηκε η Χρυσή Αυγή μέσα από ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της, μετά την άγρια συμπλοκή με Χρυσαυγίτες με θύματα μέλη του ΚΚΕ στις 12 Σεπτεμβρίου. (Διαβάστε σχετικά εδώ
και
εδώ)

Κλείσιμο
«Το καθεστώς του μνημονίου με προσωπική εντολή Σαμαρά, κατέλυσε τους νόμους και το Σύνταγμα. Δυνάμεις καταστολής, διμοιρίες ΜΑΤ και η κρατική ασφάλεια, παρουσία εισαγγελέα, εισέβαλε παράνομα στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος», αναφέρει, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ενώ κάνει λόγο για «χούντα Σαμαρά». 

 Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:29: Αυτή τη στιγμή Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονται στην Εισαγγελία Πειραιά, όμως η αρμόδια εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε την εντολή για την διάρρηξη στην Τ.Ο. Περάματος έχει εξαφανιστεί. 

Αυτή τη στιγμή τα δικαστήρια του Πειραιά λειτουργούν χωρίς εισαγγελέα υπηρεσίας. Εκτός των άλλων μηνύουμε την συγκεκριμένη υπάλληλο και για παράβαση καθήκοντος, γιατί απουσιάζει από την θέση της εν ώρα υπηρεσίας.  

Το καθεστώς του μνημονίου με προσωπική εντολή Σαμαρά, κατέλυσε τους νόμους και το Σύνταγμα. Δυνάμεις καταστολής, διμοιρίες ΜΑΤ και η κρατική ασφάλεια, παρουσία εισαγγελέα, εισέβαλε παράνομα στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος. 

Σαν κοινοί εγκληματίες διέρρηξαν την είσοδο των γραφείων, διενήργησαν παράνομο έλεγχο, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν από τους υπευθύνους και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ασφαλώς και δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο και έφυγαν σαν τους κλέφτες. 

Στο σημείο έχουν αφήσει διμοιρίες ΜΑΤ και ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ. Στο σημείο μετέβη άμεσα ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Λαγός Ιωάννης, την ώρα που οι  κρατικοί υπάλληλοι αποχωρούσαν κακήν κακώς. Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου καταθέτουν ήδη μηνύσεις κατά των παρανομήσαντων υπαλλήλων του κομματικού κράτους του μνημονίου, που αθέτησαν τον όρκο τους προς την Πατρίδα, για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα. 

Οι παρανομίες και οι αθλιότητες που συνέβησαν σήμερα δεν θα περάσουν. Το ένοχο και αντιλαϊκό καθεστώς τρέμει την Χρυσή Αυγή και ξέρει ότι οι άθλιες μεθοδεύσεις του τελειώνουν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης