Στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων θα δικαστούν σήμερα Τετάρτη, ο Μάκης Ψωμιάδης και τα ξαδέλφια του για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης 21,5 εκατ. ευρώ και του «ξεπλύματος» μαύρου χρήματος
Στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων θα δικαστούν σήμερα, Τετάρτη, ο Μάκης Ψωμιάδης και τα ξαδέλφια του για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης 21,5 εκατ. ευρώ και του «ξεπλύματος» μαύρου χρήματος.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θεωρείται βέβαιο ότι η πλευρά Ψωμιάδη θα επιδιώξει άλλη μια αναβολή -ελπίζοντας ότι στην επόμενη εκδίκαση κι αφού θα έχει γίνει η εκκαθάριση της ΠΑΕ δε θα υπάρχει νομικό πρόσωπο για να παραστεί ως ενάγον.
Πάντως το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ δε χάνει την αισιοδοξία του. Κι αυτό γιατί ο Χάρης Οικονομόπουλος και οι συνεργάτες του θεωρούν πως έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα τόσο για ν’ αντιμετωπίσουν το αίτημα νέας αναβολής, όσο και για να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο τη δικαίωση της ΑΕΚ.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.