Blogger κατηγορείται ότι έκλεψε 100 κότες και θανάτωσε δέκα!

Blogger κατηγορείται ότι έκλεψε 100 κότες και θανάτωσε δέκα!

Μια  περίεργη υπόθεση ζωοκλοπής και  θανάτωσης πουλερικών στην περιοχή  Φαληράκι της Ρόδου απασχολεί τους αστυνομικούς

Blogger κατηγορείται ότι έκλεψε 100 κότες και θανάτωσε δέκα!
Μια  περίεργη υπόθεση ζωοκλοπής και  θανάτωσης πουλερικών στην περιοχή  Φαληράκι της Ρόδου απασχολεί τους αστυνομικούς του σταθμού Αφάντου, καθώς ο ιδιοκτήτης του κοτετσιού υπέβαλε μήνυση σε έναν… blogger της περιοχής των Καλυθιών τον οποίο κατονόμασε ως δράστη!

Η κλοπή  έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν άγνωστοι μπήκαν στο περιφραγμένο κτήμα ανοίγοντας τρύπα στο συρματόπλεγμα, άρπαξαν 100 κότες που εξέτρεφε ο ιδιοκτήτης και φεύγοντας θανάτωσαν άλλες δέκα δείχνοντας πρωτοφανές και ανεξήγητο μίσος. Την Κυριακή, ο 27χρονος  ιδιοκτήτης κατηγόρησε τον blogger ως υπεύθυνο και κλήθηκε να δώσει κατάθεση στο τμήμα ως κατηγορούμενος!

Ο ιδιοκτήτης  του blog αρνήθηκε με ανάρτησή του κάθε κατηγορία και έκανε λόγο για ψευδή αναφορά του 27χρονου, ότι τάχα τον είχε απειλήσει πως θα του σφάξει τις κότες. Ο blogger απέδωσε την μήνυση σε βάρος του σε εκδικητική ενέργεια, επειδή είχε ασκήσει κριτική στα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής Καλυθιών για την παραχώρηση του κτήματος με χαμηλό τίμημα στον 27χρονο, ενώ στην περιοχή υπάρχουν πολλοί νέοι που θα ήθελαν να τους παραχωρηθεί για γεωργική εκμετάλλευση! Και όσο η διαμάχη παραμένει, οι κλέφτες… απολαμβάνουν τα κλεμμένα κοτόπουλα!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης