Ακροβάτης διαρρήκτης συνελήφθη στη Ρόδο

Ακροβάτης διαρρήκτης συνελήφθη στη Ρόδο

Ακροβατικές ικανότητες είχε ένας 21χρονος τσιγγάνος που σκαρφάλωνε από την εξωτερική πλευρά στα πατάρια καταστημάτων και τρύπωνε μέσα παραβιάζοντας τα παράθυρα.

Ακροβάτης διαρρήκτης συνελήφθη στη Ρόδο
Ακροβατικές ικανότητες είχε ένας 21χρονος τσιγγάνος που σκαρφάλωνε από την εξωτερική πλευρά στα πατάρια καταστημάτων και τρύπωνε μέσα παραβιάζοντας τα παράθυρα. Τις τελευταίες ημέρες είχε εισβάλει σε ένα κατάστημα ψιλικών από το οποίο άρπαξε 6.300 ευρώ και σε ένα εστιατόριο από το οποίο έκλεψε άλλα 700 ευρώ.

Τα αποτυπώματα που άφησε ο δράστης, όμως, οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλο μέρος από τα κλεμμένα χρήματα που δεν είχε προλάβει να ξοδέψει και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στoν εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπές.

*** Την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι μιας 64χρονης για να κλέψει, έγινε αντιληπτός από έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας που ειδοποίησε συναδέλφους του της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. οι οποίοι τον τσάκωσαν. Ο 33χρονος Έλληνας διαρρήκτης που συνελήφθη στη Χαλκίδα, είχε πάνω του μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και κυκλοφορούσε με μια μοτοσικλέτα που είχε κλέψει την Τετάρτη από το Μενίδι. Ο δράστης, που είχε αποφυλακισθεί πρόσφατα με περιοριστικούς όρους ενώ εξέτιε ποινή για κλοπές και ναρκωτικά, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης