Μίνι οπλοστάσιο σε σπίτι στην Αρκαδία

Μίνι οπλοστάσιο σε σπίτι στην Αρκαδία

Ένα μικρό  οπλοστάσιο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης στο σπίτι ενός 42χρονου σε κοινότητα του δήμου Νότιας Κυνουρίας στην Αρκαδία

Μίνι οπλοστάσιο σε σπίτι  στην Αρκαδία
Ένα μικρό  οπλοστάσιο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης στο σπίτι ενός 42χρονου σε κοινότητα του δήμου Νότιας Κυνουρίας στην Αρκαδία, όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα μετά από πληροφορίες που είχαν για τον παράνομο οπλισμό.

Σε διάφορα  σημεία του σπιτιού κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα για τα οποία ο 42χρονος δεν διέθετε άδεια κατοχής, ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και 65 φυσίγγια, ένα πτυσσόμενο γκλόμπ και ένα σπρέι για την εκτόξευση χημικής ουσίας. Ο κάτοχος του οπλοστασίου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Κλείσιμο
Οπλισμένος σαν αστακός με τρία μαχαίρια ήταν ένας 46χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη στην Πάτρα, μετά από έλεγχο που έκαναν άνδρες της Άμεσης Δράσης στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, για να είναι σίγουρος ότι θα… έκοβαν καλά, είχε μαζί του και οκτώ ακονιστήρια! Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών για παράνομη οπλοκατοχή.

 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης