Ανθρώπινος σκελετός κρεμασμένος σε βράχο!

Ανθρώπινος σκελετός κρεμασμένος σε βράχο!

Πολύωρη επιχείρηση περισυλλογής σε ορεινή βραχώδη περιοχή της Γαλατινής

Ανθρώπινος σκελετός κρεμασμένος σε βράχο!
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε προχτές το απόγευμα ένας αλλοδαπός βοσκός, ο οποίος ψάχνοντας ζώα από το κοπάδι του σε ορεινή βραχώδη περιοχή της Γαλατινής, αντίκρισε έναν ανθρώπινο σκελετό σε προχωρημένη αποσύνθεση να κρέμεται από βράχο!

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, ακολούθησε επιχείρηση περισυλλογής του αποσυντεθειμένου πτώματος για το οποίο διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον άτυχο συνταξιούχο οικοδόμο, Γιώργο Χατζή από τη Γαλατινή, ηλικίας 60 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 29 Αυγούστου 2012. Από τότε ο εξαφανισθείς άνδρας αναζητούνταν, αλλά δυστυχώς η κατάληξη ήταν τραγική, καθώς βρέθηκε κρεμασμένος με τη ζώνη του από το βράχο.

Ο βοσκός ειδοποίησε το αφεντικό του, στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία σε συνεργασία με την πυροσβεστική άρχισε πολύωρη επιχείρηση για να προσεγγίσει στο απόμακρο και δυσπρόσιτο από το χωματόδρομο σημείο, όπου ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε απαγχονισμένος. Άνδρες της πυροσβεστικής φωτίζοντας με φακούς, καθώς είχε στο μεταξύ σκοτεινιάσει, αφού περπάτησαν σχεδόν μισή ώρα, παρέλαβαν το πτώμα, το έβαλαν σε ειδικό φορείο και το κατέβασαν στο χωματόδρομο, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο Κοζάνης.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές είναι απολύτως βέβαιο ότι ο σκελετός ανήκει στον Γ. Χατζή, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση. Άλλωστε, βρέθηκαν στο σημείο προσωπικά αντικείμενα, όπως το κινητό του τηλέφωνο και το καπέλο που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης, τα οποία αναγνώρισαν οι οικείοι του τραγικού συνταξιούχου. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης