Έφτασαν από το Βόλο στην Αθήνα... πεζοί

Έφτασαν από το Βόλο στην Αθήνα... πεζοί

Έναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας διάλεξαν να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτησή τους για την πολιτική κυβέρνησης και Τρόικας επαγγελματοβιοτέχνες του Βόλου

Έφτασαν από το Βόλο στην Αθήνα... πεζοί
Έναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας διάλεξαν να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτησή τους για την πολιτική κυβέρνησης και Τρόικας επαγγελματοβιοτέχνες του Βόλου, οι οποίοι ξεκίνησαν πριν από 11 μέρες, Σάββατο 13 Οκτωβρίου, πορεία με τα πόδια από το Βόλο... φτάνοντας τελικά σήμερα στην Αθήνα με σκοπό να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στη Βουλή.

Με κεντρικό τους σύνθημα: «Δε χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε», 40 Βολιώτες βρίσκονται αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, διαμαρτυρόμενοι γα τα «σκληρά» μέτρα.

Κλείσιμο
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Κίνηση Ελπίδας Πολιτών», όπως έχει ονομαστεί, επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Πορευόμαστε στην Αθήνα, προκειμένου να εκθέσουμε τη συνολική αγανάκτησή μας και να διαμαρτυρηθούμε έντονα για την εφαρμοζόμενη πολιτική που ακολουθείται. Το μέλλον των παιδιών μας, τις επιχειρήσεις μας αλλά και το δικαίωμα στην εργασία δεν τα χαρίζουμε σε κανένα. Μην έχοντας ελπίδα για καλυτέρευση της επιβίωσής μας είμαστε αναγκασμένοι να αγωνιστούμε, προκειμένου να μην χαθούν όλα τα κεκτημένα δικαιώματα που με πολύ κόπο και αγώνα αποκτήσαμε. Είναι δυνατό να πληρώνουμε τόσα χρόνια τις ασφαλιστικές μας εισφορές όλοι εμείς προκειμένου να θεμελιώσουμε μία στοιχειώδη σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φυσικά όταν συνταξιοδοτούμαστε να μας δίνουν συντάξεις πείνας; Το ήθος, το φιλότιμο, η αξιοπρέπεια, η συλλογικότητα δεν αγοράζονται και δεν πωλούνται σε κανένα πολιτειακό σύστημα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης