Έκαναν ριφιφί για… ιδιοκατοίκηση!

Έκαναν ριφιφί για… ιδιοκατοίκηση!

Δεν  πίστευε στα μάτια του ο  ιδιοκτήτης ενός κτιρίου στο  Αγρίνιο, όταν διαπίστωσε ότι  στην πίσω πλευρά του υπήρχε μια αρκετά μεγάλη… τρύπα στην τοιχοποιία!

Ξανά μαζί Νικόλ και Λούις!
Έκαναν ριφιφί για… ιδιοκατοίκηση!
Δεν  πίστευε στα μάτια του ο  ιδιοκτήτης ενός κτιρίου στο  Αγρίνιο, όταν διαπίστωσε ότι  στην πίσω πλευρά του υπήρχε μια αρκετά μεγάλη… τρύπα στην τοιχοποιία! Κάποιοι άστεγοι είχαν καταφύγει στο ριφιφί, όχι για να κλέψουν αλλά για να… κατοικήσουν μέσα!

Το κτίριο είναι άδειο και ο ιδιοκτήτης του έχει βάλει ενοικιαστήριο. Φρόντισε, μάλιστα, να το προφυλάξει όπως μπορούσε ασφαλίζοντας με κάγκελα τα παράθυρα και βάζοντας κλειδαριές ασφαλείας. Λογάριασε, όμως, χωρίς τους… αλλοδαπούς που βρίθουν στην περιοχή χωρίς να βρίσκουν κατάλυμα.

Κάποιοι  από αυτούς –Πακιστανοί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες- δεν δίστασαν να ανοίξουν δική τους… είσοδο στον τοίχο γκρεμίζοντας ένα μικρό κομμάτι και ανοίγοντας τρύπα για να μπαινόβγαιναν! Οι περίοικοι αντιλήφθηκαν τι γινόταν και ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη που κάλεσε την Αστυνομία. Μόλις, όμως, οι καταληψίες είδαν τους αστυνομικούς, έγιναν λαγοί προτιμώντας να μείνουν άστεγοι παρά να στεγαστούν στα… κρατητήρια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης