Άλλος ένας στη φυλακή για το μακελειό στο Αιτωλικό!
Στις φυλακές Σταυρακίου των Ιωαννίνων οδηγήθηκε ένας ακόμη νεαρός τσιγγάνος που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Μεσολογγίου για τα σοβαρά επεισόδια της 3ης Αυγούστου
Στις φυλακές Σταυρακίου των Ιωαννίνων οδηγήθηκε ένας ακόμη νεαρός τσιγγάνος που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Μεσολογγίου για τα σοβαρά επεισόδια της 3ης Αυγούστου στο Αιτωλικό και τον τραυματισμό τριών κατοίκων από πυροβολισμούς.
Πρόκειται για ένα 26χρονο πολύτεκνο ο οποίος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου και προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Είναι ο όγδοος τσιγγάνος που οδηγείται στις φυλακές με σοβαρές κατηγορίες για απόπειρες ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
Είχαν προηγηθεί άλλοι έξη νεαροί, τρεις από τους οποίους ηλικίας 29, 22 και 18 χρόνων συνελήφθησαν στις 30 Αυγούστου, όταν αποδείχθηκε ότι είχαν ανοίξει πυρ με κυνηγετικά όπλα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Άλλοι τρεις ηλικίας 29, 24 και 24 χρόνων συνελήφθησαν δυο ημέρες μετά τα επεισόδια και προφυλακίστηκαν, όπως και ένας 44χρονος στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός πυρομαχικών.
Κατά τα αιματηρά επεισόδια είχαν τραυματιστεί τέσσερις κάτοικοι του Αιτωλικού δυο από τους οποίους νοσηλεύτηκαν στο Γενικό νοσοκομείο Μεσολογγίου, ενώ ένας διακομίστηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύθηκε σοβαρά τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.