Αλκοόλ και μεγάλη ταχύτητα προκάλεσαν το φρικτό δυστύχημα

Αλκοόλ και μεγάλη ταχύτητα προκάλεσαν το φρικτό δυστύχημα

Ανείπωτη τραγωδία τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Από τους πέντε επιβάτες, οι τέσσερις -παιδιά 20 ετών- βρήκαν τραγικό

Αλκοόλ και μεγάλη ταχύτητα προκάλεσαν το φρικτό δυστύχημα
Ανείπωτη τραγωδία τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Από τους πέντε επιβάτες, οι τέσσερις -παιδιά 20 ετών- βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του και παραμορφώθηκε σε τέτοια βαθμό που οι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν και λίγη ώρα μετά απανθρακώθηκαν ζωντανοί...

Το αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Πειραιά. Περίπου στις τρεις και μισή τα ξημερώματα, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, σε μια αριστερή στροφή το αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα έκανε τετακέ και έφυγε δεξιά.

Λόγω της ταχύτητας με την οποία εκινείτο το αυτοκίνητο ντελαπάρισε και τελικώς σταμάτησε την τρελή του πορεία με τις ρόδες στην άσφλατο. Προηγουμένως όμως είχε χτυπήσει με το πίσω μέρος σε κολώνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά.

Κλείσιμο
Το σασί του αυτοκινήτου ήταν τόσο παραμορφωμένο που οι τέσσερις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του Alfa Romeo κι έτσι, ακόμη και αν οι άτυχοι νεαροί είχαν ακόμη τις αισθήσεις τους, δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν από το φλεγόμενο όχημα. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του αυτοκινήτου, κατάφερε να βγει είτε εκσφενδονίστηκε από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Τα τέσσερα 20χρονα παιδιά απανθρακώθηκαν αβοήθητα.

Η φωτιά δυσχεραίνει το έργο των αντρών της Τροχαίας Καλλιθέας οι οποίοι έχουν αναλάβει την έρευνα για τη διακρίβωση των αιτίων του ανείπωτου δυστυχήματος. Θεωρείται ωστόσο περίπου βέβαιο ότι οι επιβαίνοντες είχαν καταναλώσει αλκοόλ και το αυτοκίνητό τους κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης