Αιματηρή εισβολή κακοποιών σε σπίτι επιχειρηματία

Αιματηρή εισβολή κακοποιών σε σπίτι επιχειρηματία

Τραυματισμένος  από τα άγρια χτυπήματα που  δέχθηκε από δύο αγνώστους κακοποιούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης ο 61χρονος ιδιοκτήτης μιας αντιπροσωπίας αυτοκινήτων που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Μαγούλα Λακωνίας...

«Η νεκροψία θα δείξει» εάν πείσαμε του ευρωπαίους ελεγκτές
Αιματηρή εισβολή κακοποιών σε σπίτι επιχειρηματία
Τραυματισμένος  από τα άγρια χτυπήματα που  δέχθηκε από δύο αγνώστους κακοποιούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης ο 61χρονος ιδιοκτήτης μιας αντιπροσωπίας αυτοκινήτων που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Μαγούλα Λακωνίας.

Οι ληστές οι οποίοι φορούσαν κουκούλες διέρρηξαν το σπίτι γύρω στις 3:45 τα ξημερώματα της Παρασκευής και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τον ιδιοκτήτης που βρισκόταν μέσα μόνος μαζί με την σύζυγό του. Αμέσως άρχισαν να τον χτυπούν ζητώντας να τους δώσει χρήματα και τιμαλφή.
 
Άρπαξαν ένα  μεγάλο χρηματικό ποσό που τους υπέδειξε η γυναίκα του επιχειρηματία πού το έκρυβαν για να σταματήσουν να τον χτυπούν, «σήκωσαν» και τα χρυσαφικά του ζευγαριού και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του επιχειρηματίας, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του κλεμμένου αυτοκινήτου που ελπίζουν να τους οδηγήσει στα ίχνη των ληστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης