«Οχι» εργαζομένων ΗΣΑΠ σε αύξηση των τιμών των εισιτηρίων

«Οχι» εργαζομένων ΗΣΑΠ σε αύξηση των τιμών των εισιτηρίων

Κατηγορηματικά αντίθετοι στα σενάρια αυξήσεων 25% στις τιμές των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ

«Οχι» εργαζομένων ΗΣΑΠ σε αύξηση των τιμών των εισιτηρίων

Κατηγορηματικά αντίθετοι στα σενάρια αυξήσεων 25% στις τιμές των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ .

Μεταξύ άλλων σημειώνουν ότι αυτό θα αποτελέσει άλλο ένα σοβαρό κτύπημα στον ήδη «ψαλιδισμένο» οικογενειακό προϋπολογισμό των εργαζόμενων και των συνταξιούχων.

Ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων Βασίλης Σταθούσης αναφέρει ότι το χτύπημα είναι εξαιρετικά ισχυρό εάν σκεφτεί κανείς, ότι τα εισιτήρια από 80 λεπτά εκτοξεύτηκαν, τα τελευταία χρόνια, στο 1,40 ευρώ και τώρα θα φτάσουν στο 1,75, ενώ αντίθετα μισθοί και συντάξεις διαρκώς πετσοκόβονται.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στον ΗΣΑΠ, οι αστικές συγκοινωνίες και το εισιτήριο δεν είναι είδος πολυτελείας, αλλά κοινωνικό αγαθό και για το λόγο αυτό η Πολιτεία οφείλει να επιδοτεί τις αστικές συγκοινωνίες, όπως γίνεται σε όλες τις προηγμένες χώρες και να διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές των εισιτηρίων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης