Έριχνε μπαλωθιές με “Καλάσνικοφ”!

Έριχνε μπαλωθιές με “Καλάσνικοφ”!

Συναγερμός  σήμανε στις αστυνομικές υπηρεσίες  των Ιωαννίνων μέσα στη νύχτα, όταν ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής του Δροσοχωρίου ότι ένας άγνωστος άνδρας που κινούνταν με αυτοκίνητο έριχνε… μπαλωθιές στον αέρα!

Έριχνε μπαλωθιές με “Καλάσνικοφ”!
Συναγερμός  σήμανε στις αστυνομικές υπηρεσίες  των Ιωαννίνων μέσα στη νύχτα, όταν ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής του Δροσοχωρίου ότι ένας άγνωστος άνδρας που κινούνταν με αυτοκίνητο έριχνε… μπαλωθιές στον αέρα! Κάποιος από τους μάρτυρες συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και ο εντοπισμός του «πιστολέρο» έγινε εύκολη υπόθεση.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην Ανατολή Ιωαννίνων, όπου συνελήφθη ο 30χρονος Έλληνας οδηγός του. Μαζί του συνελήφθη και η 28χρονη Αλβανίδα ιδιοκτήτρια του οχήματος, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκαν το πολεμικό όπλο “Καλάσνικοφ” που χρησιμοποιήθηκε στις μπαλωθιές με 27 φυσίγγια στη γεμιστήρα και τέσσερις κάλυκες που προέρχονταν από τους πυροβολισμούς.

Το ζευγάρι  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με τη νεαρή αλλοδαπή να κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και τον 30χρονο να αντιμετωπίζει και τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και των άσκοπων πυροβολισμών. Το “Καλάσνικοφ” εστάλη για βαλλιστική εξέταση για να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες παράνομες πράξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης