Έφτανε στη χασισοφυτεία με ειδική κατασκευή

Έφτανε στη χασισοφυτεία με ειδική κατασκευή

Ένας απομονωμένος  ανισόπεδος χώρος στον οποίο  έφτανε κάποιος μόνο με μια…  ειδική κατασκευή, έκρυβε από  τα «περίεργα» βλέμματα τη  χασισοφυτεία που καλλιεργούσε  ένας 54χρονος στις Σέρρες

Με τροφική δηλητηρίαση ο Αντώνης Σαμαράς
Εντοπίσθηκε χασισοφυτεία στην Αμαλιάδα
Ένας απομονωμένος  ανισόπεδος χώρος στον οποίο  έφτανε κάποιος μόνο με μια…  ειδική κατασκευή, έκρυβε από  τα «περίεργα» βλέμματα τη  χασισοφυτεία που καλλιεργούσε  ένας 54χρονος στις Σέρρες. Όμως, προδόθηκε  μόνος του, όταν βγήκε για  να πουλήσει την παραγωγή του!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για το αλισβερίσι που έκανε ο ύποπτος και του έστησαν ενέδρα στην Ηράκλεια Σερρών. Ο 54χρονος ακινητοποιήθηκε και πάνω του βρέθηκαν ένα πιστόλι με σφαίρες στη γεμιστήρα και δύο συσκευασίες με συνολικά 62,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία σκόπευε να διακινήσει.

Κλείσιμο
Η έρευνα στο σπίτι του αποκάλυψε τη μυστική φυτεία, στην οποία η πρόσβαση γινόταν μόνο με σκάλες οι οποίες έβγαιναν από τη θέση τους! Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν 26 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 ως 3,20 μέτρων και τα γεωργικά εργαλεία με τα οποία τα φρόντιζε ο δράστης, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

 

    *** Αναζητούσε  αγοραστές για τα ναρκωτικά  που μετέφερε μαζί του ένας 33χρονος Έλληνας, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Πάνω του βρέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 213 γραμμαρίων και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης