Ανήλικος καλλιεργούσε χασισοφυτεία στο μπαλκόνι του!

Ανήλικος καλλιεργούσε χασισοφυτεία στο μπαλκόνι του!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πολυγύρου που συνέλαβαν τον ανήλικο Έλληνα χασισοκαλλιεργητή μαζί με έναν 39χρονο, κατέσχεσαν τα δενδρύλλια ύψους 50 εκατοστών που καλλιεργούσε ο 17χρονος σε γλάστρες, αλλά και δέκα συσκευασίες με 716,7 γραμμάρια κάνναβης, άλλη μία με 0,6 γραμμάρια ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας!

Ντυμένοι αστυνομικοί  απήγαγαν φορτηγατζή στην εθνική οδό!
Ανήλικος καλλιεργούσε χασισοφυτεία στο μπαλκόνι του!
Άγνοια  κινδύνου ή… θράσος; Ό,τι κι ήταν από τα δυο, ένα ανήλικο αγόρι μόλις 17 χρόνων καλλιεργούσε ολόκληρη χασισοφυτεία από 16 δενδρύλλια κάνναβης σε κοινή θέα στο μπαλκόνι του, σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων στην περιοχή Τορώνη της Χαλκιδικής!

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πολυγύρου που συνέλαβαν τον ανήλικο Έλληνα χασισοκαλλιεργητή μαζί με έναν 39χρονο, κατέσχεσαν τα δενδρύλλια ύψους 50 εκατοστών που καλλιεργούσε ο 17χρονος σε γλάστρες, αλλά και δέκα συσκευασίες με 716,7 γραμμάρια κάνναβης, άλλη μία με 0,6 γραμμάρια ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας! Οι δυο δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

*** Μια τεράστια  χασισοφυτεία από 284 δενδρύλλια που είχαν ύψος από 35 εκατοστά ως 1,94 μέτρα, εντόπισε στην περιοχή του Δέλτα Έβρου μια περίπολος λιμενικών! Όπως διαπιστώθηκε, τα χαμόδεντρα ήταν… αυτοφυή και είχαν φυτρώσει ανάμεσα στην παρόχθια βλάστηση σε μη καλλιεργημένο έδαφος! Μάλιστα, δεν τα είχαν πάρει είδηση επίδοξοι καλλιεργητές για να τα τρυγήσουν κι έτσι ξεριζώθηκαν και εστάλησαν στην Χημική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης για ανάλυση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης