Γυναίκα αποπειράθηκε να κάψει αστυνομικό τμήμα!

Γυναίκα αποπειράθηκε να κάψει αστυνομικό τμήμα!

Οπλισμένη με ένα τσεκούρι και κρατώντας ένα μπουκάλι με βενζίνη πήγε σε έξαλλη κατάσταση σε αστυνομικό τμήμα της Θεσπρωτίας μια 55χρονη γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα και, απειλώντας όσους αστυνομικούς βρήκε μπροστά της, προσπάθησε να βάλει φωτιά στο κτίριο..

Γυναίκα αποπειράθηκε να κάψει αστυνομικό τμήμα!
Οπλισμένη με ένα τσεκούρι και κρατώντας ένα μπουκάλι με βενζίνη πήγε σε έξαλλη κατάσταση σε αστυνομικό τμήμα της Θεσπρωτίας μια 55χρονη γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα και, απειλώντας όσους αστυνομικούς βρήκε μπροστά της, προσπάθησε να βάλει φωτιά στο κτίριο!
 
Οι άνδρες που υπηρετούν στον αστυνομικό σταθμό Πέρδικας αντέδρασαν ψύχραιμα μόλις την είδαν να… περιλούζει το εξωτερικό του κτιρίου με βενζίνη και κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν, παρά το γεγονός ότι τους απειλούσε με το τσεκούρι! Η 55χρονη κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας καθώς, λίγο νωρίτερα, είχε βάλει φωτιά και σε ένα στέγαστρο που ανήκει σε συγγενή της με τον οποίο έχει οικονομικές διαφορές!
 
Κλείσιμο
Δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη γυναίκα προκαλούσε επεισόδιο. Στις 31 Αυγούστου 2001, ο εισαγγελέας είχε διατάξει τον εγκλεισμό της στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όταν πήγε στο συνεργείο όπου μεταφέρθηκε το πολυτελές αυτοκίνητό της όταν το «σήκωσε» γερανός από την κεντρική πλατεία της Ηγουμενίτσας λόγω παράνομης στάθμευσης και το έκλεψε μαζί με τον… γερανό! Άγνωστο πώς, όμως, βρέθηκε να κυκλοφορεί ελεύθερη.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης