Βίαιο ξέσπασμα 40χρονου στην Θεσπρωτία

Βίαιο ξέσπασμα 40χρονου στην Θεσπρωτία

Συνελήφθη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας ένας 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για θανάτωση σκύλων, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία, επικίνδυνη και απρόκλητη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση...

Βίαιο ξέσπασμα 40χρονου στην Θεσπρωτία
Συνελήφθη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας ένας 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για θανάτωση σκύλων, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία, επικίνδυνη και απρόκλητη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Πιο συγκεκριμένα: Ο 40χρονος πήγε σε σπίτι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας και για άγνωστο λόγο εξύβρισε και απείλησε τους τρεις ημεδαπούς που διέμεναν εκεί, ενώ με σφυρί, προκάλεσε σωματικές βλάβες στον έναν από αυτούς! Όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Κλείσιμο
Την μανία του ξέσπασε στη συνέχεια στο σπίτι ενός 44χρονου ημεδαπού, στην περιοχή Αρίλλα Πέρδικας, όπου εκεί με κυνηγετικό όπλο και με τα πόδια του,  θανάτωσε δυο σκύλους, ο ένας ιδιοκτησίας του 44χρονου, ενώ με τα χέρια του, προκάλεσε σωματικές βλάβες στον ιδιοκτήτη καθώς και στον 70χρονο πατέρα του.


Όταν τον συνέλαβαν οι Αστυνομικοί  στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  το κυνηγετικό όπλο, που κατείχε παράνομα, επτά φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και ένα μεταλλικό σφυρί.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης