Βρήκαν κλοπιμαία και αναζητούν τους ιδιοκτήτες

Βρήκαν κλοπιμαία και αναζητούν τους ιδιοκτήτες

Ένα πλήθος κλεμμένων χρυσαφικών βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Γιαννιτσών στην κατοχή μιας σπείρας αλλοδαπών που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και έκαναν διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας

Βρήκαν κλοπιμαία και αναζητούν τους ιδιοκτήτες
Ένα πλήθος κλεμμένων χρυσαφικών βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Γιαννιτσών στην κατοχή μιας σπείρας αλλοδαπών που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και έκαναν διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας. Οι ιδιοκτήτες των περισσότερων από αυτά δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη κι έτσι οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες κλοπές από αυτές που ομολόγησαν.

Οι τέσσερις Αλβανοί ηλικίας από 19 ως 28 χρόνων ταυτοποιήθηκαν από τα δακτυλικά τους αποτυπώματα ως οι δράστες τριών διαρρήξεων σε σπίτια της περιοχής και άλλης μίας σε μια αποθήκη, από τα οποία έκλεψαν μετρητά, χρυσαφικά, τρία αεροψάλιδα μαζί με τα καλώδιά τους και ένα κυνηγετικό όπλο με ένα φυσίγγιο στη θαλάμη.

Κλείσιμο
Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ακόμη 2.895 ευρώ που προέρχονταν από τα διαρρήξεις. Μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες, ενώ για τα υπόλοιπα συνεχίζεται η έρευνα ώστε να διαπιστωθεί από πού έχουν κλαπεί. Οι τέσσερις αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης