Δεν πρόλαβαν να αδειάσουν το μαντρί!

Δεν πρόλαβαν να αδειάσουν το μαντρί!

Να χορτάσουν την πείνα τους ή να πουλήσουν τα ζώα που θα έκλεβαν ήθελαν οι Πακιστανοί ζωοκλέφτες που εισέβαλαν σε ένα αγρόκτημα στην περιοχή «Στεφάνης» στα Δερβενοχώρια της Βοιωτίας

Δεν πρόλαβαν να αδειάσουν το μαντρί!
Να χορτάσουν την πείνα τους ή να πουλήσουν τα ζώα που θα έκλεβαν ήθελαν οι Πακιστανοί ζωοκλέφτες που εισέβαλαν σε ένα αγρόκτημα στην περιοχή «Στεφάνης» στα Δερβενοχώρια της Βοιωτίας; Τις εξηγήσεις θα τις δώσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θήβας, καθώς συνελήφθησαν μετά από έρευνες.

Οι τρεις αλλοδαποί έγιναν αντιληπτοί από τον 27χρονο ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου τη στιγμή που προσπαθούσαν να φορτώσουν αρνιά και κατσίκια στο… Ι.Χ. αυτοκίνητό τους! Έτσι, τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση προς την Αττική. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θήβας κινητοποιήθηκαν άμεσα και τους εγκλώβισαν στη Μάνδρα, όπου συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί ηλικίας 24 και 27 χρόνων.

Κλείσιμο
Το αυτοκίνητο του 24χρονου κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων και οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη με την κατηγορία της ζωοκλοπής, ενώ ο τρίτος συνεργός τους διέφυγε και αναζητείται.

Εν όψει Πάσχα, άρχισε να… «φουντώνει» πάλι το φαινόμενο των ζωοκλοπών! Στην Αντιμάχεια Κω, άγνωστοι ζωοκλέφτες εισέβαλαν σε μια στάνη και άρπαξαν δέκα  αρνιά, συμφώνα με την καταγγελία που έκανε ο κτηνοτρόφος στο τοπικό αστυνομικό τμήμα το οποίο διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης