Κλέβουν τρόφιμα και ποτά από τα σπίτια!

Κλέβουν τρόφιμα και ποτά από τα σπίτια!

 Ακόμη και οι διαρρήκτες  που χτυπούν τα σπίτια στην  περιφέρεια δεν ασχολούνται τόσο  με τα πολύτιμα αντικείμενα  –όχι, βέβαια, πως λένε «όχι» αν  τα βρουν!- αλλά κυρίως με ό,τι… φαγώσιμο υπάρχει στο ψυγείο και τα ντουλάπια!

Κλέβουν τρόφιμα και ποτά από τα σπίτια!
Άρχισε  η… πείνα! Ακόμη και οι διαρρήκτες  που χτυπούν τα σπίτια στην  περιφέρεια δεν ασχολούνται τόσο  με τα πολύτιμα αντικείμενα  –όχι, βέβαια, πως λένε «όχι» αν  τα βρουν!- αλλά κυρίως με ό,τι… φαγώσιμο υπάρχει στο ψυγείο και τα ντουλάπια!

Αυτή  ήταν και η μοναδική λεία  των άγνωστων «ποντικών» που  τρύπωσαν σε ένα εξοχικό σπίτι στην Νεροτριβιά Ευβοίας παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Όπως αποδείχθηκε, αναστάτωσαν όλο το σπίτι ψάχνοντας για τρόφιμα και δεν άφησαν τίποτε από όσα είχαν αποθηκεύσει οι ιδιοκτήτες! Μάλιστα, για να απολαύσουν το πλουσιοπάροχο τραπέζι που έστησαν με τα κλοπιμαία, άρπαξαν και τα μπουκάλια με το καλής ποιότητας κρασί!

*** Με τα  χέρια γεμάτα είδη διατροφής  τσάκωσε ο φύλακας ενός σούπερ μάρκετ στο Βόλο έναν 29χρονο Αλγερινό που είχε τρυπώσει στον υπαίθριο χώρο παραλαβής και προσωρινής αποθήκευσης προϊόντων πηδώντας την περίφραξη! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και ο 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης