Δολιοφθορά σε εκχιονιστικά μηχανήματα!

Δολιοφθορά σε εκχιονιστικά μηχανήματα!

Αγνωστος δολιοφθορέας προκάλεσε ζημιές σε δύο εκχιονιστικά μηχανήματα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν και μείνουν στο έλεος του χιονιού τα αποκλεισμένα χωριά στην Κόνιτσα...

Ψυχικά διαταραγμένος ή φαρσέρ με  άθλια αίσθηση του χιούμορ πρέπει να ήταν ο άγνωστος δολιοφθορέας που προκάλεσε ζημιές σε δύο εκχιονιστικά μηχανήματα στην Κόνιτσα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν και μείνουν στο έλεος του χιονιού τα αποκλεισμένα χωριά!

Η  Πολιτική Προστασία είχε μισθώσει τα μηχανήματα για την αποκατάσταση του δρόμου Δίστρατου- Βασιλίτσας, αλλά μέσα σε δυο 24ωρα κάποιος τα έβγαλε εκτός μάχης! Η πρώτη δολιοφθορά αποδόθηκε σε τυχαίο γεγονός, αφού βρέθηκαν σκισμένα τα λάστιχα του ενός. Το επόμενο πρωί, όμως, στο δεύτερο μηχάνημα βρέθηκαν και λάστιχα σκισμένα, αλλά και οι ιμάντες κομμένοι ενώ είχαν προκληθεί ζημιές σε πολλά εξαρτήματα!

Ο  δήμος Κόνιτσας ενημέρωσε την τοπική Αστυνομία που αναζητά τον δράστη της παράξενης δολιοφθοράς, ενώ τα δυο εκχιονιστικά μπήκαν στο μικροσκόπιο των τεχνικών για το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει προκαλέσει και άλλες μη εμφανείς φθορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης