Μπαράζ ληστειών σε καταστήματα

Μπαράζ ληστειών σε καταστήματα

Με τον φόβο ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με αποφασισμένους κακοποιούς ζουν οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα

Μπαράζ ληστειών σε καταστήματα
Με τον φόβο ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με αποφασισμένους κακοποιούς ζουν οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Οι ληστές χτυπούν ακόμη και… κομμωτήρια που αποτελούν εύκολους και αφύλακτους στόχους, όπως όλα τα μαγαζιά! Αν οι εργαζόμενοι τολμήσουν να αντισταθούν, κινδυνεύει ακόμη και η ζωή τους όπως συνέβη στην Καρδίτσα.
    
Ο 48χρονος υπάλληλος ενός καφενείου της πόλης έπαιξε τη ζωή του «κορώνα- γράμματα» για να σώσει τις λιγοστές εισπράξεις, όταν είδε έναν κουκουλοφόρο να μπαίνει στο κατάστημα κρατώντας πιστόλι και να του ζητάει χρήματα! Ρισκάροντας να δεχτεί κάποια σφαίρα, έπεσε πάνω στον ληστή και άρχισαν να παλεύουν. Ο δράστης δεν πυροβόλησε, όμως χτύπησε τον υπάλληλο στο κεφάλι με την λαβή του όπλου τραυματίζοντάς τον ελαφρά και τράπηκε σε φυγή με άδεια χέρια! Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, δεν εντοπίστηκε.
  
Κλείσιμο
*** Στην Χαλκίδα, ο ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου ΠΡΟΠΟ βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν άγνωστο ο οποίος φορούσε κουκούλα και κρατούσε πιστόλι την στιγμή που έκλεινε το μαγαζί του. Ο δράστης ζήτησε τις εισπράξεις, άρπαξε 4.370 ευρώ και διέφυγε με τα πόδια.
  
*** Στο κέντρο του Πύργου, τέσσερις μελαψοί αλλοδαποί όρμησαν ξαφνικά σε ένα κομμωτήριο κραδαίνοντας όπλα και ζητώντας χρήματα! Η ιδιοκτήτρια βγήκε πανικόβλητη στο δρόμο, αφήνοντας ελεύθερο πεδίο δράσης στους κακοποιούς που άρπαξαν όσα χρήματα είχε μέσα στο πορτοφόλι της και την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.
  
*** Στην Πάτρα, δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε ένα μίνι μάρκετ και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη απειλώντας τον με μαχαίρι. Άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και έφυγαν πεζή.
 
*** Στα Γιάννενα, ωστόσο, ο επίδοξος ληστής που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του δεν τα κατάφερε καλά! Ο 57χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος τροφίμων που επιχείρησε να ληστέψει κατάλαβε ότι το όπλο  που κρατούσε ήταν… πλαστικό και όρμησε κατά πάνω του. Ο κακοποιός πανικοβλήθηκε και το έβαλε στα πόδια με άδεια χέρια!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης