Προξενιό στη δασκάλα του αποφάσισε να κάνει ένα μικρό αγόρι από την Κεφαλονιά, ο Δημοσθένης, με αφορμή την παρουσία του στις εξέδρες του γηπέδου για τον αγώνα του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό στην Πάτρα.
Γνωρίζοντας ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, ο Δημοσθένης έφτιαξε ένα πλακάτ μαζί με τον φίλο του Κωνσταντίνο, στο οποίο έγραψαν «ψάχνω γαμπρό στη δασκάλα μου».
Όπως εξήγησε στην ΕΡΤ πήρε την πρωτοβουλία από μόνος του αφού, πάντως, πρώτα «το είπα στην κυρία».
Για την ιστορία ο Δημοσθένης έχει καταγωγή από την Κεφαλονιά και ταξίδεψε στην Πάτρα με την οικογένειά του για να δει τον αγώνα της ομάδας του, του Ολυμπιακού, με τον Προμηθέα.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events