Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη το πρωί της Τρίτης στην Αχαΐα καθώς ένα ΙΧ που κινούνταν από Βουπράσιο προς Λάππα εμβολίστηκε από εκσκαφέα.
Όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός του μεγάλου μηχανήματος βγήκε από παράδρομο, δίχως να αντιληφθεί το όχημα με αποτέλεσμα να το παρασύρει, να το σύρει για αρκετά μέτρα και να το πετάξει μέσα σε χαντάκι.
Το ζευγάρι που βρισκόταν στο ΙΧ εγκλωβίστηκε και άμεσα στο σημείο έσπευσαν 4 πυροσβεστικά οχήματα, 2 ασθενοφόρα και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας.
Μετά από ώρα η γυναίκα κατάφερε να βγεί από το παράθυρο, ενώ ο οδηγός απεγκλωβίστηκε τελικά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.