Διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ 5χρονο παιδί που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών, στον Άγιο Νικόλαο
Διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων τουΠανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα 5χρονο παιδί που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με το creta24.gr, το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών, στον Άγιο Νικόλαο, όπου το παιδί παρασύρθηκε από όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Το 5χρονο μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού έφερε σοβαρές κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κώστα Δανδουλάκη, οι γιατροί αντιμετώπισαν το περιστατικό και σταθεροποίησαν το παιδί, το οποίο κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς