Τραγωδία στις Σέρρες: 73χρονος εντοπίστηκε απανθρακωμένος μετά από φωτιά σε μονοκατοικία

Έμενε μόνος του και είχε κινητικά προβλήματα - Η φωτιά περιορίστηκε στο κρεβάτι και το κομοδίνο στο δωμάτιο που βρισκόταν, ενώ, δίπλα του είχε μια συσκευή οξυγόνου

Η πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών ειδοποιήθηκε για φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στο Άγιο Πνεύμα του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Σύμφωνα με  την ΕΡΤ, οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι για να σβήσουν τη φωτιά που εκδηλώθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σε δωμάτιο της οικίας κι εντόπισαν απανθρακωμένο τον 73χρονο ιδιοκτήτη.

Ο ηλικιωμένος έμενε μόνος του και είχε κινητικά προβλήματα. Η φωτιά περιορίστηκε στο κρεβάτι και το κομοδίνο στο δωμάτιο που βρισκόταν ενώ δίπλα του είχε μια συσκευή οξυγόνου. Τα αίτια της πυρκαγιάς που προκάλεσε τον θάνατο του 73χρονου ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr