Τροχαίο με έναν ηλικιωμένο σοβαρά τραυματία στην Καλαμάτα - Επιχείρησε αναστροφή και συγκρούστηκε με άλλο όχημα
Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης ώστε χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου
Τροχαίο ατύχημα με έναν ηλικιωμένο να τραυματίζεται σοβαρά σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Καλαμάτα.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 στην περιοχή του Ασπροχώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος επιχείρησε αναστροφή λίγο μετά τον κόμβο Ζαφειρή με το ΙΧ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα που κινούταν προς Ασπρόχωμα.
Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης ώστε χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου.
Μετά την επιχείρηση της πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακόμισε τον ηλικιωμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.