Αναστάτωση προκλήθηκε χθες Τρίτη, στο Αιτωλικό από περιστατικό που συνέβη τις απογευματινές ώρες, με πρωταγωνιστή έναν 4χρονο.
Το αγοράκι, σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές, κατανάλωσε ηρεμιστικά χάπια, δίχως να γίνει αντιληπτό από τη μητέρα του.
Διακομίσθηκε ευτυχώς έγκαιρα στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου, με τους ιατρούς να προχωρούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Από τις Αρχές έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της μητέρας του για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.