Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τη γυναίκα από την Αλγερία και το κοριτσάκι που βρέθηκε αργότερα νεκρό στο Παλαιό Φάληρο ήλθε στη δημοσιότητα.
Το οπτικό υλικό που δημοσίευσε η ΕΡΤ είναι από κάμερα ασφαλείας κοντά στο σπίτι της και έχει ληφθεί το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (26/7).
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dbr1ffyioxkp)
Σε αυτό φαίνεται η γυναίκα έξω από το σπίτι της στα Κάτω Πατήσια να σπρώχνει το καρότσι με το κοριτσάκι που ήταν σε άσχημη κατάσταση.
Περίπου δύο ώρες αργότερα η ίδια γυναίκα με το καροτσάκι εντοπίστηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος σε ένα περίπτερο. Δεν γνωρίζουμε αν πήγε κατευθείαν από τα Πατήσια στην παραλιακή ή αν σταμάτησε σε κάποιο άλλο σημείο γιατί ο χρόνος που μεσολαβεί είναι μεγάλος.
Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, η γυναίκα συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (1/8).
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας