Νεκρός 45χρονος σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό έξω από την Ασπροβάλτα
Το αυτοκίνητό του οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό που οδηγούσε ένας 73χρονος
Ένας 45χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν το αυτοκίνητό του οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό που οδηγούσε ένας 73χρονος αλλοδαπός.
Το δυστύχημα συνέβη στην Εγνατία Οδό στο ύψος των διοδίων Ασπροβάλτας στο ρεύμα προς Καβάλα.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το το τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.