Τα κομμάτια του παζλ γύρω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή χθες το μεσημέρι προσπαθούν να συμπληρώσουν τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος με την εξακρίβωση της ταυτότητας του θύματος να θεωρείται ως «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Την ίδια ώρα οι Αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ώστε να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή του δράστη από την οδό Ειρήνης μέχρι την πλατεία της Αγίας Παρασκευής από όπου διέφυγε τρέχοντας ο ψηλός, μαυροντυμένος άνδρας με το full face.
Το protothema.gr παρουσιάζει ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μόλις έχουν λάβει σήμα από το κέντρο της Άμεσης Δράσης και ξεκινούν με τις μηχανές τους, κινούμενοι με μεγάλη ταχύτητα, από την πλατεία με κατεύθυνση την οδό Ειρήνης.
Δείτε το βίντεο:
Το ρολόι γράφει 4.16 και οι Αστυνομικοί τον αναζητούν στα γύρω στενά την ώρα που ο θηριώδης, όπως τον περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες, εκτελεστής τρέχει από την οδό Γιαβάση για περίπου 200 μέτρα.
Έξι λεπτά νωρίτερα μια γυναίκα μόλις έχει καλέσει το 100 από το κινητό του θύματος αφότου τον έχει βρει νεκρό στο πεζοδρόμιο.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.