Δύο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα και το ένα μάλιστα ανετράπη, λίγο πριν την έξοδο του αεροδρομίου, στο ρεύμα προς Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο, ευτυχώς, παρά την έκδηλη ανησυχία, κανείς από τους επιβαίνοντες δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, τουλάχιστον σοβαρά τραυματίας.
Παράλληλα, στην περιοχή έφτασαν η αστυνομία και η Τροχαία του ΒΟΑΚ. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, μιας και οι επιβαίνοντες, είχαν απεγκλωβιστεί.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.