Δύο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα και το ένα μάλιστα ανετράπη, λίγο πριν την έξοδο του αεροδρομίου, στο ρεύμα προς Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο, ευτυχώς, παρά την έκδηλη ανησυχία, κανείς από τους επιβαίνοντες δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, τουλάχιστον σοβαρά τραυματίας.
Παράλληλα, στην περιοχή έφτασαν η αστυνομία και η Τροχαία του ΒΟΑΚ. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, μιας και οι επιβαίνοντες, είχαν απεγκλωβιστεί.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.