Συνελήφθησαν στην Αγία Παρασκευή δύο άτομα για παράνομο εμπόριο ζώων συντροφιάς που χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα κατάστημα στον Γέρακα. Στους κατηγορούμενους, βεβαιώθηκαν και διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 119.000 ευρώ.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και αποδεικτικών μέσων αναφορικά με τη δράση ατόμων τα οποία δραστηριοποιούνται στην εκτροφή, αναπαραγωγή και εμπορία ζώων συντροφιάς στερούμενοι αδείας από την αρμόδια Αρχή, μη τηρώντας συνακόλουθα τους κανόνες ευζωίας τους, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα τρία άτομα, εκ των οποίων ένας κτηνίατρος, τα οποία αναζητούνται.
Ως προς τη μεθοδολογία της δράσης τους, οι κατηγορούμενοι είχαν προβεί στην ανάρτηση, μέσω γνωστής διαδικτυακής ιστοσελίδας αγγελιών, περισσότερων από 86 αγγελιών πώλησης ζώων συντροφιάς, στις οποίες καταχωρούσαν επιχειρησιακούς αριθμούς τηλεφωνικών συνδέσεων, προκειμένου οι υποψήφιοι αγοραστές να έρχονται σε επικοινωνία μαζί τους.
Στη συνέχεια και αφού έρχονταν σε συμφωνία με τους υποψήφιους αγοραστές για την τιμή πώλησης και τον τόπο της συναλλαγής, οι συλληφθέντες αναλάμβαναν τη μεταφορά των ζώων σε αυτούς, χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό επιχειρησιακό όχημα.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία και σχολή εκπαίδευσης σκύλων, εντοπίστηκαν εγκλωβισμένα σε κλουβιά και περισυλλέχθηκαν:
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας