Με το πόδι κολλημένο στο φρένο βρίσκονται αρκετοί οδηγοί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 19/06 αφού η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας είναι απροσπέλαστοι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, οι οδηγοί που κινούνται κυρίως στον Κηφισό θα πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή αφού και στα δυο ρεύματα οι καθυστερήσεις αυξάνονται ώρα με την ώρα και στα δυο ρεύματα.
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου: Νεκρή οδηγός μηχανής στον κόμβο Μάνδρας
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος του κόμβου Μάνδρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ι.Χ. φορτηγό (ΙΧΦ) συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. Η οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά και, παρά τις προσπάθειες διασωστών του ΕΚΑΒ, υπέκυψε στα τραύματά της.
Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας.
Τροχαία σε Λ. Μαραθώνος και Μενίδι - Μποτιλιαρίσματα στους δρόμους του Λεκανοπεδίου
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (19/6) στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα προς την Αθήνα στο ύψος του Πικερμίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα από το ύψος της διασταύρωσης για Ραφήνα προς το κέντρο του Πικερμίου.
Βυτιοφόρο εξετράπη της πορείας του και εισήλθε σε χώρο επιχείρησης στις Αχαρνές στη διασταύρωση των λεωφόρων Κωνσταντίνου Καραμανλή και Δεκελείας.
Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισού ανάμεσα στα ΚΤΕΛ και τη Νέα Φιλαδέλφεια στις λεωφόρους Αθηνών και Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά στην Κατεχάκη από την Ηλιούπολη προς την Καισαριανή, στον ανοδικό άξονα Συγγρύ-Αδρηττού- Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην παραλιακή λεωφόρο ανά τμήματα.
Αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την ποιότητα, την έρευνα και τη σύνδεσή του με την αγορά εργασίας, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σου δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να κάνεις το επόμενο βήμα με αυτοπεποίθηση.
Η Πλαίσιο επενδύει στη νέα γενιά και την ταξιδεύει σε μια μοναδική εμπειρία γνώσης και καινοτομίας μέσω του διαγωνισμού ρομποτικής «Plaisiobots: The Race»