Με τα μαθήματα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουνίου, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.
Σημειώνεται, ότι την Πέμπτη θα ξεκινήσει η πειραματική βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων των παραπάνω μαθημάτων, έτσι ώστε εάν χρειαστούν περαιτέρω διευκρινίσεις, να τις ζητήσουν οι βαθμολογητές από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων.
Βάσει προγραμματισμού, η κανονική βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων, πρόκειται να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Ιουνίου.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.