Άγριος καυγάς σε χωριό των Φαρσάλων: 29χρονος δάγκωσε 54χρονο και του έκοψε κομμάτι από το αυτί του
Η καταγγελία υποβλήθηκε στην αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον 54χρονο να αναφέρει πως εκτός από το δάγκωμα, ο 29χρονος τον εξύβρισε και τον χτύπησε στο πρόσωπο
Στο νοσοκομείο από... δάγκωμα που δέχθηκε στο αυτί, κατέληξε ένας άνδρας μετά από τσακωμό σε χωριό των Φαρσάλων.
Σύμφωνα με το onlarissa o καυγάς ανάμεσα σε δύο άνδρες που είχε ως αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να δαγκώσει τον άλλο στο αυτί και να του κόψει ένα κομμάτι, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο χωριό Μεγάλο Ευύδριο του δήμου Φαρσάλων.
Ο καυγάς των δύο ανδρών, ηλικίας 54 και 29 ετών, σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τον 29χρονο σύμφωνα με την καταγγελία του 54χρονου, να τον δαγκώνει στο αυτί. .
Η καταγγελία υποβλήθηκε στην αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον 54χρονο να αναφέρει πως εκτός από το δάγκωμα, ο 29χρονος τον εξύβρισε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.
Ο δράστης αναζητούταν μέχρι χθες το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.