Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Ζουγανέλη, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες σε ηλικία 85 ετών, θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες την Τρίτη 20 Μαΐου. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο Α' Νεκροταφείο στις 11:50.
Ο ενταφιασμός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαΐου στο κοιμητήριο της Άνω Μεράς Μυκόνου στις 13:45.
Η επιθυμία του ίδιου του επιχειρηματία ήταν οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία να μην φορούν μαύρα, ενώ η οικογένειά του παρακεί, αντί στεφάνων, να γίνει δωρεά στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.