Θύμα βιασμού από έναν συνάδελφό της κατήγγειλε ότι έπεσε μία κοπέλα 24 ετών που εργάζεται σε κατάστημα εστίασης στην Ελευσίνα.
Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (26/4) όταν ο συνάδελφος της γυναίκας προσφέρθηκε, μετά την βάρδιά της, να την επιστρέψει στο σπίτι της με το όχημα του.
Ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν έφτασαν έξω από το σπίτι της. Τότε, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο φερόμενος ως δράστης προχώρησε σε ασελγείς σεξουαλικές πράξεις σε βάρος της.
Μάλιστα, η πρώτη κατάθεση της κοπέλας χρειάστηκε να διακοπεί λόγω της ψυχολογικής της κατάστασης, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία ψυχολόγου. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσής της, αποφασίστηκε η μεταφορά της, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.