Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός στην παραλία Θεσσαλονίκης
Το Λιμενικό εντόπισε τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα
Το πτώμα ενός άνδρα εντόπισε σκάφος του Λιμενικού το Σάββατο 26 Απριλίου, μέσα στη θάλασσα στην παραλία Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε το Λιμενικό, ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και περισυνελέγη από πλωτό περιπολικό σκάφος (ΠΛΣ) του Λιμενικού Σώματος (Α.Λ.Σ.) στην παραλία Θεσσαλονίκης.
Ο άνδρας άμεσα από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.