Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου. Ο άνδρας είχε δεχθεί πυροβολισμούς.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στην οδό Σκίππη 52 σε πιλοτή πολυκατοικίας και το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν εν λειτουργία, είχε κατεβασμένο το παράθυρο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε δεχτεί σφαίρες σε λαιμό και κεφάλι.
Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του νεκρού αναφέρουν ότι πρόκειται για Αιγύπτιο, ηλικίας 42 ετών, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.