Ο Επιτάφιος του Ιερού Ναού της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι έφτασε μέχρι τη θάλασσα και μπήκε στα νερά του Κορινθιακού, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή.
Το συγκεκριμένο έθιμο τιμά τους ανθρώπους της θάλασσας: τους ναυτικούς, τους αλιείς, όσους έζησαν ή χάθηκαν στα κύματα, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr.
Όταν ο Επιτάφιος έφτασε στη θάλασσα, καΐκια είχαν ανάψει καπνογόνα.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.