Η νταλίκα εξετράπη της πορείας της για άγνωστο λόγο και πήρε φωτιά. Όπως διαπιστώθηκε, ο 53χρονος οδηγός της είχε χάσει τη ζωή του από την εκτροπή και όχι από τη φωτιά.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η καρότσα του οχήματος τυλίχθηκε στις φλόγες, καταλαμβάνοντας μέρος και της δεξιάς λωρίδας.
Λόγω της ανατροπής της νταλίκας η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Τραγάνας προς Λαμία.
Η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) δόθηκε στη διάθεση των εγκλωβισμένων οδηγών, ώστε να απεγκλωβιστούν από το σημείο, από τις 00:45 τα ξημερώματα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.