Με αυξημένη επιβατική κίνηση πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, οι αποπλόες πλοίων από τα λιμάνια της Αττικής, στο πλαίσιο της εορταστικής εξόδου του Πάσχα.
Από το λιμάνι του Πειραιά και το Τζελέπη εκτελέστηκαν συνολικά 20 δρομολόγια, μεταφέροντας 22.190 επιβάτες προς τα νησιά του Αιγαίου.
Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 10 δρομολόγια με 9.800 επιβάτες, ενώ εκτελέστηκαν και 4 επιπλέον δρομολόγια προς Μαρμάρι, λόγω αυξημένης ζήτησης.
Από το Λαύριο, η σημερινή κίνηση περιλάμβανε 9 δρομολόγια, με 2.843 επιβάτες.
Η έξοδος των εκδρομέων αναμένεται να συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες, ενώ τα μέτρα ασφαλείας στους λιμένες είναι αυξημένα για την ομαλή διεξαγωγή της επιβίβασης.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ