Στο πλαίσιο της απεργίας το ΣΑΤΑ καλεί σε συγκέντρωση των ταξί στις 9:30 στη συμβολή της Σπύρου Πάτση με τη λεωφόρο Αθηνών ενώ θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών.
«Το ΣΑΤΑ θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο επικοινωνίας με τον κ. Κυρανάκη, προκειμένου να λυθεί οριστικά και χωρίς «ήξεις – αφίξεις» το θέμα της διέλευσης των έμφορτων Ταξί από τις ειδικές λωρίδες κυκλοφορίας. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει με την αξιοπρεπή επιβίωσή μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της απεργίας.
Σύμφωνα με το συνδικάτο των ταξί «εάν δεν επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση των έμφορτων Ταξί μετά την ψήφιση του νέου ΚΟΚ, οι επαγγελματίες του κλάδου μας που θα διαπράττουν την συγκεκριμένη παράβαση θα κινδυνεύουν με πρόστιμο 200 ευρώ, αφαίρεση της άδειας οδήγησης για ένα μήνα, συν 5 βαθμούς ποινής στο σύστημα Σ.Ε.Σ.Ο. Η επαλήθευση της παράβασης θα γίνεται με κάμερες που θα τοποθετηθούν στα λεωφορεία. Σημειώνεται δε, ότι αν συμπληρωθούν 25 βαθμοί ποινής σε χρονικό διάστημα δύο ετών, θα κινδυνεύουμε με αφαίρεση της άδειας οδήγησης».
Όπως σημειώνουν, τέλος, «η απεργία αυτή είναι μονόδρομος για τον κλάδο μας και είναι προειδοποιητική!!!».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.