Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν εφοριακοί και καταστηματάρχης από το Αγρίνιο.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής όταν τρεις εφοριακοί ζήτησαν να κάνουν έλεγχο σε κατάστημα στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έκανε μήνυση στους δύο άνδρες και τη γυναίκα για παράβαση καθήκοντος ισχυριζόμενος ότι δεν δέχθηκαν να λάβουν χειρόγραφες αποδείξεις καθώς υπήρξε πρόβλημα με την ταμειακή μηχανή.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οι εφοριακοί του προκάλεσαν αμυχή ενώ η γυναίκα απέσπασε με βίαιο τρόπο φορολογικά και λογιστικά έγγραφα.
Οι εφοριακοί συνελήφθησαν με βάση τη μήνυση ενώ εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.
Ωστόσο οι εφοριακοί προχώρησαν σε μήνυση εις βάρος του καταστηματάρχη με αποτέλεσμα να κρατείται. Ο καταστηματάρχης κατηγορείται για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή ενώ σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.