Ο ένοπλος ληστής ακινητοποίησε υπάλληλο προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο. Ένας υπάλληλος κατάφερε να ενεργοποιήσει το συναγερμό και έτσι σύντομα αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το σημείο.
Από το βίντεο φαίνεται ο ληστής να απειλεί με το όπλο του την διευθύντρια του καταστήματος με σκοπό να αποσπάσει τα χρήματα.
Δείτε βίντεο:
Κατά την έξοδο του δράστη από την τράπεζα, λίγα μέτρα από το υποκατάστημα, επενέβησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες.
Σύμφωνα με το pelop.gr, πρόκειται για 54χρονο Πατρινό που μπήκε στην τράπεζα φορώντας περούκα και κρατούσε ψεύτικα όπλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήθελε να μιμηθεί την ληστεία τράπεζας που έγινε πριν μια εβδομάδας στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Όταν τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί, δεν αντιστάθηκε, αλλά προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί χτυπώντας το κεφάλι του στο έδαφος.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.