Στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» στην Αθήνα διακομίζεται ένας 38χρονος άνδρας από το Αγρίνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, o εν λόγω άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον οισοφάγο το οποίο προκλήθηκε μετά από κατανάλωση χταποδιού στο οποίο είχε παραμείνει τμήμα αγκίστρου. Στην ακτινογραφία, απεικονίζεται το τριπλό αγκίστρι στον οισοφάγο του 38χρονου:
Η ακτινογραφία/agrinionews.gr
Αρχικά ο 38χρονος επρόκειτο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ωστόσο τελικώς διακομίζεται στο «Γεννηματάς» όπου θα εκτιμηθεί η κατάσταση του.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.