Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας το 9χρονο αγοράκι, που πνίγηκε την ώρα που έτρωγε πορτοκάλι στο σχολείο του, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Η ΕΛΑΣ παίρνει καταθέσεις από τους δασκάλους προκειμένου να διαπιστωθεί πως έγινε το ατύχημα και πόση ώρα έμεινε το παιδί χωρίς οξυγόνο.
Ο 9χρονος διανύει το δεύτερο κρίσιμο 24ωρο και οι γιατροί έχουν διενεργήσει δύο αξονικές, με τη δεύτερη να μην δείχνει κάποια αλλαγή, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ως στον 9χρονο θα γίνει και τρίτη αξονική την ερχόμενη εβδομάδα.
Η κατάσταση του παιδιού παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη. Μέσα στις επόμενες ημέρες οι γιατροί αναμένεται να επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν σταδιακά από την καταστολή προκειμένου να δουν πώς θα αντιδράσει.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8ms0a9aqb2h)
Του έκαναν ΚΑΡΠΑ τρεις φορές
Στον 9χρονο έγινε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) τρεις φορές καθώς είχε πάθει ανακοπή: Την πρώτη από τη νοσηλεύτρια στο σχολείο, τη δεύτερη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο και την τρίτη από τους γιατρούς στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.