Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισαςνοσηλεύεται ο 9χρονος που το μεσημέρι της Πέμπτης (20/3) πνίγηκε την ώρα που έτρωγε πορτοκάλι ενώ ήταν στο σχολείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο 36ο Δημοτικό Σχολείο, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και οι εκπαιδευτικοί κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, προτού το μεταφέρουν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Εκεί, η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.